★ Salut! Sunt Cristi si vreau sa iti prezint firma Toner Factory.

Misiunea noastra este să iti facem viata mai ușoara. De aceea iti aducem la usa simplu, rapid si la un preț bun, cartuse de imprimanta originale sau compatibile, toner, inkjet sau riboane.

Cartusele sunt 100% noi, sigilate si se vand cu garantie chiar si dupa desigilare. Indiferent daca folosesti o imprimanta simpla, o multifunctionala, un copiator sau o imprimanta matriciala, aici gasesti solutia potrivita la un pret accesibil.

Poti beneficia transport gratuit pentru comenzi de cartuse mai mari, sau cu 16 lei inclusiv taxa de ramburs. Livrarea se face personal in Constanta (pentru cartusele din stoc, livrarea se face în aceeași zi), si livrare prin curier in restul tarii. Poti plati numerar la livrare, sau online prin LibraPay.

Imprimantele sunt considerate o necesitate pentru orice firma, iar cartusele de imprimanta ar trebui reprezinte principalul factor cand hotaram ce imprimanta ni se potriveste nevoilor noastre. Pentru consultanta profesionala in alegerea unei imprimante, puteti folosi serviciul gratuit Intreaba-l pe Cristi.
Eficienta unei imprimante trebuie sa fie calculata luand in calcul doua aspecte: costul cartuselor de imprimanta si functiile si specificatiile imprimantei.

Putem vorbi de doua categorii de cartuse de imprimanta, si anume cartuse originale si cartuse compatibile. Avantajul cartuselor originale este desigur calitatea de listare si siguranta. Totusi, tinand cont de trendul tehnologic din ultimii ani, cartusele originale au o capacitate de listare din ce in ce mai mica, si ajung sa coste cat o imprimanta, sau chiar mai mult de atat in cazul imprimatelor color. De aceea noi recomandam cartuse de imprimanta compatibile.

Ce inseamna cartuse de imprimanta compatibile? Cartusele compatibile sunt produse de un alt producator fata de cel al imprimantei. Acestia reproduc cu exactitate carcasa cartusul original, si folosesc un toner sau cerneala compatibila cu imprimanta respectiva si piese identice ca design.

Poti vedea diferente fata de cartusul original analizand mai in detaliu calitatea plasticului folosit la carcasa, dar si a pieselor din interior. Desi calitatea materialelor este mai slaba in cazul cartuselor de imprimanta compatibile, acestea nu afecteaza calitatea sau numarul de pagini listate.

Poate te gandesti ca exista riscuri cand folositi cartuse de imprimanta compatibile. Intr-adevar exista si cartuse compatibile care au o calitate slaba si care iti pot afecta imprimanta. Tocmai de aceea noi comercializam doar producatori care ofera cartus de imprimanta compatibile premium, cartuse cu certificare de calitate ISO 9001. Calitatea de listare a cartuselor compatibile este aproape identica cu cea a cartuselor originale. Spun aproape identica deoarece producatorii de cartuse compatibile nu pot reproduce codurile de culoare (pigmentul) identic cu cel folosit in cazul cartuselor originale datorita drepturilor de producator si patentelor. Totusi diferenta este greu de sesizat cu ochiul liber.
Privind numarul de pagini listate, cartusele compatibile au aceeasi cantitate de toner sau cerneala ca cele originale. Pentru acest motiv, cu ambele tipuri de cartuse vei putea lista la fel de multe pagini. Trebuie sa mentionez ca numarul de pagini comunicat de producator este calculat la o acoperire pe pagina de 5%. Acest procent include text standard, fara bold, chenare, poze, si cu o margine de 1”.

Stiai ca folosind cartuse de imprimanta compatibile in loc de cartuse originale, poti economisi lunar costul unei masini noi? Sa iti dau un exemplu: un cartus toner original standard costa in jurul sumei de 300 de lei si listati cu el 1500 de pagini, comparativ cu un cartus compatibil la pretul de 60 de lei si cu care listati tot 1500 de pagini. Intr-o firma medie, se folosesc 4-5 cartuse pe luna, iar daca facem o comparatie intre cele doua categorii, am vedea ca diferenta de pret ar fi de 1200 lei. Cu 1200 de lei puteti angaja inca o persoana sau credita un autoturism. Ambele variante iti pot aduce un venit mai mare. Este atat de simplu.

Garantia cartuselor de imprimanta

Probleme la calitatea listarii pot aparea la cartusele de imprimanta compatibile dar si la cele originale, sansele mai mari fiind la cele compatibile. De aceea, Toner Factory oferta garantie extinsa pentru cartusele de imprimanta compatibile.
Exista posibilitatea ca un cartus compatibil sa listeze neconform dupa cateva sute de pagini, si de aceea, garantia se extinde chiar si dupa desigilarea cartuslui. Poti citi Termenii si conditiile de pe site pentru mai multe informatii.
Procedura in acest caz este simpla. Daca introducci corect cartusul in imprimanta si observati ca listeaza cu dungi, pete sau fundal gri, iti recomand sa ne contactezi imediat. Urmarind aceasta procedura, sansele ca un cartus compatibil sa afecteze intr-un fel imprimanta nu exista.

Cartuse de imprimanta Romania

Pe piata de cartuselor compatibile din Romania exista peste 8 producatori. Brandurile de cartus de imprimanta compatibile pe care le veti gasi in oferta noastra sunt Orink, Sky Print si Just Yellow.
Am ales acesti producatori datorita calitatii cartuselor, a certificatelor de calitate ISO si datorita raportului calitate – pret. In curand vei gasi in oferta si alti producatori specializati pe cartus de copiatoare si riboane.
Din oferta noastra de cartuse de imprimanta compatibile, Orink este „preferatul publicului” in momentul de fata datorita raportului calitate – pret foarte bun. Orink este un producator chinez de cartuse de imprimanta premium cu peste 18 ani experienta in cartuse de imprimanta compatibile.
Sky Print este un brand romanesc de cartuse de imprimanta compatibile, cu peste 18 ani experienta in piata din Romania. Acestia oferta cartuse 100% noi, cu garantie, dublu testate inainte de a fi puse spre vanzare.
Just Yellow este un brand nou venit pe piata din Romania. Acesta ofera cartuse toner compatibile de calitate standard la preturi mici.